Overslaan en naar de inhoud gaan

Behandelingen

Bij VoetZenSatie Voetreflexologie kun je terecht voor diverse voetreflexmassages. Hieronder vind je een overzicht van de diverse behandelingen en de bijbehorende tarieven.  Hoe ik te werk ga lees je op de pagina 'werkwijze'. Ik werk met producten van Ringana.

Neem contact met me op voor een afspraak.

Alle vermeldde prijzen zijn inclusief BTW


praktijk

VoetreflexPlus - intake & ontspannende massage

Bij een klachtgerichte behandeling begin ik altijd met een uitgebreide intake. Dit om elkaar te leren kennen en inzicht te krijgen in de klacht(en) en je ziektegeschiedenis. De intake wordt afgesloten met een ontspannende massage. Naar aanleiding van de intake en een analytische massage (tweede afspraak) wordt een behandelplan van zes tot acht behandelingen opgesteld om je klacht(en) aan te pakken.

60-75 minuten, € 52,50


vervolg

VoetreflexPlus - vervolgbehandelingen

Deze massages zijn afgestemd op de weefsels en orgaansystemen die betrokken zijn bij jouw specifieke klacht(en). Hierbij wordt altijd gestart met een ontspannend voetenbad met evt. toevoeging van etherische olieën of Chinese kruiden.

60 minuten, € 50,00


chin

Ontpannende VoetreflexPlus massage

Gun jezelf een moment om tot rust te komen en alle drukte even achter je te laten.

 

30 minuten, € 30,00


baby

Babyreflexologie

Klachtgerichte voetmassage voor baby’s, eventueel aangevuld met een kinderTuina massage (Chinese lichaamsmassage).

max. 30 minuten, € 30,00


chin

Chinflexmassage

Bij deze massage wordt de voetmassage gecombineerd met de Tuina lichaamsmassage. Er wordt gestart met een massage van hoofd, nek en schouders, waardoor de eventuele spanningen in deze gebieden los worden gemaakt om vervolgens via de voetmassage te worden afgevoerd. Deze combinatie levert een zeer ontspannende massage op.

45 minuten, € 45,00


intake

Tenen lezen

Naast dat je voeten veel vertellen over het wel en wee van je lichaam, verraden je tenen van alles over je karakter en gedrag. Op dit gebied valt er ook heel veel af te lezen in je tenen, alleen nu meer over hoe je karakter in elkaar steekt of hoe jij je gedraagt in bepaalde situaties of op bepaalde gebieden. De vorm van je tenen, de lengte, hoe ze zich onderling tot elkaar verhouden, allemaal verwijzingen naar hoe jij bent.

Een tipje van de sluier: ik kan uit jouw tenen lezen of je primair of secundair reageert, of je van structuur houdt of niet en bijv. of jouw manier van communiceren vriendelijk is of juist recht voor zijn raap.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat jouw tenen te vertellen hebben over jou, maak dan snel een afspraak. Dat kan alleen voor tenen lezen zijn, maar je kunt het ook combineren met een voetreflexPlus-massage. De combi tenen lezen + voetreflexPlus massage (30 min.) kost € 90.

75 minuten, € 60,00


chin

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau of een cadeau voor iemand die alles al heeft, geef dan een VoetZenSatie Cadeaubon cadeau.

De prijs bepaal je zelf


 

Heb je vragen, of wil je een afspraak maken?
Stuur mij een berichtje via het formulier, e-mail me, bel me of neem contact op via whatsapp.