Overslaan en naar de inhoud gaan
marjon

Wie ben ik?

Mijn naam is Marjon Glandorf. In 2011 kwam steeds vaker het gevoel naar boven, dat ik graag zelf iets voor mensen zou willen betekenen en dat ik daar op mijn eigen wijze invullng aan zou willen geven. Voetreflexologie zong door mijn hoofd, maar pas toen ik in 2013 hoorde van de opleiding VoetreflexPlus van Total Health Academy, kreeg dit gevoel handen en voeten. Na een kennismakingsworkshop wist ik het helemaal zeker; hier gaat mijn hart sneller van kloppen, dit is het! Tot op heden heb ik dit gevoel nog steeds en word ik keer op keer in mijn keuze bevestigd; ik heb mijn passie gevonden!

Verder ben ik:

  • Getrouwd met een leuke, lieve man
  • Moeder van twee leuke, stoere zonen
  • Dochter van lieve ouders
  • Vriendin van een leuke vriendengroep
  • Levensgenieter

Ik ben opgegroeid in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Op de lagere school verloor ik mijn hart aan hockey en sindsdien loopt deze sport als een rode draad door mijn leven, mede door mijn man en zonen. Ook ging mijn hart altijd sneller kloppen van de Spaanse taal en Spanje. Vandaar dat ik na mijn VWO Spaans ben gaan studeren in Utrecht. Helaas bleek de studie niet aan mijn verwachtingen te voldoen, waarna ik de opleiding Directiesecretaresse bij Instituut Schoevers ben gaan volgen.

Hierna heb ik 12,5 gewerkt bij een groot, internationaal belastingadvieskantoor in Rotterdam. Na de geboorte van onze jongste zoon heb ik de overstap gemaakt naar de tandartsenwereld en heb ik bijna 13 jaar als assistente bij twee tandartspraktijken gewerkt.

De vrije tijd die resteert, besteed ik graag aan mijn familie, vrienden, lezen, wandelen en reizen.