Overslaan en naar de inhoud gaan

praktijk

Werkwijze

Bij VoetZenSatie Voetreflexologie kun je terecht voor diverse voetreflexmassages.

Door de sfeervolle omgeving en rustige muziek kun je even helemaal wegdromen en afstand nemen van de hectiek van alledag. Er wordt tijdens de massage weinig of niet gesproken, zodat je volop van de massage kunt genieten. Na afloop van de massage kun je rustig bijkomen met een glaasje water. Het is prettig om geen nauwsluitende kleding te dragen en een loszittende broek aan te trekken. De knieën en de onderbenen worden ook altijd meegenomen bij de massages. Bij sommige massages zal gestart worden op de armen, omdat hier ook een aantal meridianen lopen. Dan is ook het dragen van een hemdje of t-shirt met korte mouw aan te bevelen.

In eerste instantie zal er eenmaal per week een afspraak voor een behandeling gemaakt worden. Bij acute klachten (bijvoorbeeld ernstige rugpijn) kan geadviseerd worden om twee of drie keer per week langs te komen voor een korte massage. Bij verbetering van de klacht(en) wordt eenmaal in de twee weken en vervolgens eenmaal per maand afgesproken. Het is zinvol om door te gaan met de VoetreflexPlus-behandeling zolang je positief reageert op de behandeling.

We stoppen met de behandelcyclus als de klacht verdwenen is en je je helemaal lekker voelt. Wel is het verstandig om na afloop van een behandelcyclus een of twee keer per jaar terug te komen. Dit om zowel lichamelijk als geestelijk goed in balans te blijven.

Bij behandelingen vind je een overzicht van de diverse behandelingen en de bijbehorende tarieven. 


 

ringanaWil jij je mooi en goed voelen op een verse en natuurlijke basis? Maak dan kennis met de pure verzorgingsproducten en supplementen van Ringana!

Weet jij dat de huidverzorgingsproducten die je gebruikt ook van invloed zijn op jouw gezondheid? Ik werd me daarvan bewust toen ik me verdiepte in welke factoren invloed hebben op onze gezondheid. Uiteraard zijn dat voeding en leefstijl, maar dus ook huidverzorgingsproducten. De reguliere cosmetica bevat hormoonverstorende stoffen, doordat ze minerale oliën en microplastics bevatten. De hormoonfabriek in ons lijf is heel fijngevoelig en wordt door deze hormoonverstorende stoffen uit balans gebracht. Dit kan leiden tot veel verschillende gezondheidsklachten. Net op het moment dat ik me hier bewust van werd, kwam Ringana op mijn pad, toeval bestaat niet.

Ringana is vers, excellent en trendsetting. Producten op plantaardige basis zonder conserveringsmiddelen, microplastics of andere synthetische stoffen, geproduceerd met respect voor mens, dier en aarde. Dat wil zeggen duurzaam en veganistisch.

De producten zijn fantastisch en zorgen er letterlijk voor dat je goed in je vel zit. Daarnaast zorgen de supplementen voor verzorging van binnenuit. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit prachtige merk? Klik dan hier.
 


wat klanten zeggen:

Elke keer kijk ik weer uit naar mijn bezoek aan Marion en elke keer kom ik super ontspannen terug. De aandacht en de zorg is zeer prettig en vertrouwd en de massages hebben een weldadig effect op je lijf. Heerlijk!! Annette

Marjon heeft veel kennis en kunde, erg prettig om een voetreflexbehandeling te ondergaan bij haar. Marlies

Er wordt tijd genomen voor je en het was een prettige ervaring en fijne behandeling! Salima

info